O «20ος Χάρτης των Γεύσεων» στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, ανοίγει τις πόρτες του ο 20ος Χάρτης των Γεύσεων. Η σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας και καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Helexpo.

Ο Χάρτης των Γεύσεων θα διαρκέσει ένα Σαββατοκύριακο, με ώρες λειτουργίας 12:00-20:00, όπου οινοπαραγωγοί, αποσταγματοποιοί, εισαγωγείς οίνων, επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και χιλιάδες οινόφιλοι δοκιμάζουν, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον.
Στην 20η διοργάνωσή του, ο Χάρτης των Γεύσεων είναι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά. Φέτος συμμετέχουν τα γνωστά οινοποιεία της χώρας αλλά και πολλά νεότερα, έως και πρωτοεμφανιζόμενα, εκπροσωπώντας όλες τις αμπελουργικές περιοχές της χώρας. Περισσότεροι από 160 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, καθώς και εισαγωγείς οίνων που εκπροσωπούν οινοποιεία από όλες τις σημαντικές αμπελουργικές χώρες.

O «20ος Χάρτης των Γεύσεων» στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Περισσότερες από 1.000 ετικέτες, ένα καταπληκτικά ευρύ φάσμα κρασιών, ξεκινώντας από τα φρέσκα της εσοδείας 2023, τις νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση και φτάνοντας έως τις αγαπημένες κορυφαίες ελληνικές και τις συναρπαστικές διεθνείς επιλογές. Ο Χάρτης των Γεύσεων είναι το σημείο των τελευταίων οινικών τάσεων.

Κάθε χρονιά, ο Χάρτης των Γεύσεων συνοδεύεται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Κάθετες γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις & επιστημονικές εισηγήσεις, απολαυστικές μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης περιμένουν τους επισκέπτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος