Να ληφθούν μέτρα για το αεροδρόμιο Μακεδονία ζητάει ο Μπουτάρης

Την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για το θέμα που έχει προκύψει στη διασταύρωση των αεροδιαδρόμων προσαπογειώσεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, καθώς και για την ακύρωση πτήσεων από την EasyJet, επισήμανε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Ο ίδιος τόνισε πως «δεν γίνεται να το αφήσουμε έτσι» και ζήτησε από το σώμα να βγει ένα σχετικό ψήφισμα.
«Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια μεγάλη ανωμαλία με τον μπλοκαρισμένο αεροδιάδρομο. Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις. Νομίζω ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Η μία εταιρεία μετά την άλλη ακυρώνει τις πτήσεις. Μάλιστα, λένε, θα πάει μέχρι τον Μάρτιο. Δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη να μείνει χωρίς αεροδρόμιο και να είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης το αυτοκίνητο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
“Να πάρουμε απόφαση να προσφύγουμε στο υπουργείο Μεταφορών”, πρόσθεσε, παράλληλα ο κ. Μπουτάρης, σημειώνοντας πως “ίσως να γυρίσουμε πίσω στη λύση που πρότεινε η Fraport”, η οποία, υπενθυμίζεται, είχε ισχυριστεί πως δεν υπάρχει ανάγκη να πραγματοποιηθούν εργασίες στον αεροδιάδρομο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος