Με επίσκεψη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, συνεχίστηκε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει έως και την Κυριακή, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Νίκο Παπαγεωργίου, έναν εκ των ιδρυτών του νοσοκομείου, τον οποίο χαρακτήρισε εθνικό ευεργέτη.
«Αυτό που έχετε κάνει είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη, έχετε δημιουργήσει ένα νοσοκομείο – κόσμημα για όλη τη Βόρεια Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και, απαντώντας, ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε τη συμβολή της οικογένειας Μητσοτάκη στην προσπάθειά του αυτή.
Ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Βασίλης Παπάς, έθεσε, μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο της ΝΔ το ζήτημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου. «Έχουμε τόσα μηχανήματα αλλά δεν υπάρχει προσωπικό για να τα χειριστεί», τόνισε.
Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης ενθουσιάστηκε από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τα μηχανήματα που έχει το ίδρυμα.
Νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε την Τεχνόπολη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος