Το μήλο Βελβεντού είναι ένας πολύτιμος καρπός που φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Βοηθά στην πέψη, καθώς και στην καύση του λίπους. Έχοντας πολύ λίγες θερμίδες βοηθά τον οργανισμό να διατηρηθεί υγιής. Είναι καλό να καταναλώνεται ύστερα από κάποιο γεύμα, καθώς, έχοντας πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, βοηθά στον μεταβολισμό του οργανισμού και την γρηγορότερη πέψη.
Σύμφωνα με τον Νίκο Κουταλιάμπα, πρόεδρο ΑΣΕΠΟΠ, Σέρβοι δημοσιογράφοι και food bloggers ξεναγήθηκαν στις παραγωγές, γεύτηκαν τα νόστιμα μήλα, βάσει προγράμματος που “τρέχει” αυτό το διάστημα για Σερβία και Νορβηγία. Οι ξένοι εντυπωσιάστηκαν από την κορυφαία ποιότητα των μήλων και πήραν πληροφορίες για τον τρόπο παραγωγής τους.
Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος