«Μετά Θάνατον», η ατομική έκθεση του Παύλου Κοστίλεβ στη Chalkos Gallery-Costas Parcharidis (Ιουστινιανού 21) εγκαινιάζεται την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 18.00- 22.00. Διάρκεια έκθεσης έως 3 Ιανουαρίου 2026.
Τα έργα του Παύλου Κοστίλεβ ανοίγουν την πόρτα σε μια άλλη διάσταση. Ασπρόμαυρες φιγούρες που όμως κατακλύζουν με χρώματα την όραση. Κόκαλα και ανθρώπινα κρανία που πλημμυρίζουν από ζωή. Ερωτικές στρεβλώσεις που εγείρουν την επιθυμία για απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Με επίκεντρο τη γραμμή, συμπαγή και ευέλικτη, ο Κοστίλεφ προκαλεί σε πολλαπλά ερεθίσματα και προσκαλεί στα άδυτα της ψυχής.
Ο Παύλος Κοστίλεβ γεννήθηκε το 1990 στο Ουζμπεκιστάν. Σπούδασε ζωγραφική στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με καθηγητές τους Κυριάκο Μορταράκο και Γιώργο Τσακίρη. Τιμητική διάκριση στη διοργάνωση Mataroa Awards Art Fair 2024. Συμμετοχή στη Thessaloniki Art Fair 2025 με τη Chalkos Gallery.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη- Παρασκευή: 18:00 -20:30, Σάββατο: 11:00 – 14:00.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος