Με νέο πρόσωπο το 2027 η διεθνής έκθεση δόμησης INFACOMA, σύμφωνα με τους διοργανωτές

Με νέο πρόσωπο θα εμφανίζεται από το 2027 στο εκθεσιακό ημερολόγιο της ΔΕΘ-Helexpo AE η διεθνής έκθεση δομικών υλικών, κατασκευών και ενεργειακών εφαρμογών INFACOMA, με στόχο -όπως αναφέρουν οι διοργανωτές- «να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σημερινό περιβάλλον της δόμησης, ανταποκρινόμενη στις απαιτητικές συνθήκες του κλάδου και της αγοράς και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τους για σύγχρονες τεχνολογίες, λύσεις βιωσιμότητας και ενεργειακής εξοικονόμησης και “έξυπνα” υλικά. Δυναμική, ανανεωμένη και με σύγχρονο προσανατολισμό κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα, πιο στοχευμένη και πιο επίκαιρη από ποτέ».

 Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η έκθεση είναι έτοιμη να γράψει το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της ως μια σύγχρονη, διεθνής πλατφόρμα επιχειρηματικής δικτύωσης, τεχνολογικής καινοτομίας και εξωστρέφειας για ολόκληρο το οικοσύστημα της δόμησης: από τα δομικά υλικά, τα κουφώματα, το αλουμίνιο, τα μέταλλα, τα συστήματα σκίασης, τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά υλικά, έως τις ενεργειακές εφαρμογές, τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τις προκατασκευές, τις τεχνικές εταιρείες, τους μελετητές και τους συμβούλους. Η διοργάνωσή της έχει προγραμματιστεί για τις 5 έως 7 Μαρτίου του 2027, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

«Η INFACOMA έρχεται να δημιουργήσει νέες εμπορικές ευκαιρίες, να ενισχύσει τη διεθνή δικτύωση και να αναδείξει τις λύσεις που οδηγούν τον κλάδο στην επόμενη ημέρα, θέτοντας ως στόχο τη συμμετοχή επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αρχιτεκτόνων, μηχανικών, τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών, ξενοδοχειακών μονάδων, επενδυτών, θεσμικών φορέων και decision makers από την Ελλάδα και ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μάλιστα, η επανεκκίνησή της αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι θα διοργανώνεται παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία Forward Green και τη Διεθνή Έκθεση για την Πράσινη και Έξυπνη Ενέργεια Renewable EnergyTech. Οι τρεις διοργανώσεις θα συγκροτούν από κοινού μια ολοκληρωμένη εκθεσιακή πλατφόρμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ενεργειακή μετάβαση, τη σύγχρονη δόμηση και τις τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον των κτηρίων, των υποδομών και των πόλεων» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo AE.

Η INFACOMA διοργανώνεται από το 1983 και «σήμερα επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά της στο πλαίσιο μιας εντελώς νέας πραγματικότητας», όπου η αγορά των κατασκευών αναδιαμορφώνεται από τη βιώσιμη δόμηση, την ενεργειακή αναβάθμιση, την κυκλική οικονομία, τις έξυπνες τεχνικές εφαρμογές, τα νέα υλικά και τις αυξημένες ανάγκες για σύγχρονα, ανθεκτικά και αποδοτικά κτήρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Το γραφιστικό της διοργάνωσης παραχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo AE

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος