Σε λίγη ώρα (στις 12.00) αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της Βάγιας Νέστορα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Το παρών δίνει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ήδη στην εκκλησία έχει φτάσει ο σύζυγος της Βάγιας Νέστορα, αλλά και η κόρη της, Αφροδίτη Νέστορα, η οποία μεταφέρθηκε για να παραστεί στην τελετή, με ασθενοφόρο, καθώς η ίδια είναι εγκαυματίας.




Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο γραμματέας της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Σμυρλής.
Το παρών δίνουν και μέλη της κυβέρνησης, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και άνθρωποι των τοπικών αρχών, συγγενείς και φίλοι και από τη γενέτειρά της, την Αιανή.




Θα ακολουθήσει η ταφή της στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης. Επιθυμία της οικογένειας είναι να ταφεί η Βάγια Νέστορα στο μνήμα της μικρότερης κόρης της Νικολέττας, που έφυγε πριν από πέντε χρόνια περίπου τέτοια περίοδο, δίνοντας μια σκληρή μάχη .

Στεφάνια έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασιούλας και ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, η ΟΝΝΕΔ, ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης, φίλοι της οικογένειας, κ.ά.
Η Βάγια Νέστορα έχασε τη ζωή της μετά από εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, στο σπίτι της στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η κόρη της, Αφροδίτη Νέστορα, τραυματίστηκε κατά την επίθεση, και έχει ήδη μεταφερθεί σε κλινική πλαστικής από τη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης στην κηδεία της Βάγιας Νέστορα: Η τρομοκρατία και ο διχασμός δεν έχουν θέση στην κοινωνία
Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης, Χρήστος Τσαλικίδης , Με πληροφορίες και από ΑΠΕ ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος