Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για ρίψη αποβλήτων σε δημόσια δασική έκταση (φωτο)

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με ανεξέλεγκτες απορρίψεις μεγάλων ποσοτήτων ογκωδών στερεών αποβλήτων σε ορεινή δημόσια δασική έκταση του Νομού Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα την δημιουργία παράνομου χώρου ανεξέλεγκτων απορρίψεων αποβλήτων.

Πρόκειται για δύο οδηγούς φορτηγών ηλικίας 27, 36 και έναν άντρα 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ειδικότερα, χθες (9/5), το πρωί σε ορεινή δημόσια έκταση που βρίσκεται σε περιοχή του Νομού Χαλκιδικής, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ο 27χρονος και ο 36χρονος, οι δυο οδηγοί φορτηγών να απορρίπτουν ογκώδη στερεά απόβλητα. Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 36χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή του 47χρονου, ο οποίος πραγματοποιούσε για λογαριασμό Δήμου εργασίες εκσκαφών για την κατασκευή δεξαμενής βιολογικού καθαρισμού σύμφωνα με τις οδηγίες 57χρονου και 60χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για ρίψη αποβλήτων σε δημόσια δασική έκταση (φωτο)
Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για ρίψη αποβλήτων σε δημόσια δασική έκταση (φωτο)
Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για ρίψη αποβλήτων σε δημόσια δασική έκταση (φωτο)
Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για ρίψη αποβλήτων σε δημόσια δασική έκταση (φωτο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος