Χαλκιδική: Μεγάλη φωτιά στη Σιθωνία- Κοντά σε κατοικημένη περιοχή λέει ο δήμαρχος Γ. Μαλλίνης

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε φωτιά σε έκταση στη Σιθωνία Χαλκιδικής, περίπου τρία χιλιόμετρα από τον Νέο Μαρμαρά, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Μαλλίνης περιέγραψε, χωρίς να κρύβει την ανησυχία του, μιλώντας στην ΕΡΤ3 πως η φωτιά ξέσπασε και άμεσα ειδοποίησαν ζητώντας να σπεύσουν εναέρια μέσα, τα οποία αναμένουν περίπου 1μιση ώρα.

Στο σημείο επιχειρούν 69 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων, 24 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Από τις φλόγες δεν απειλούνται σπίτια σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, με τη φωτιά να έχει περιοριστεί. Ακόμη υπάρχουν εστίες, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως δεν ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος