Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:
α. Εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 «Θεσσαλονίκης- Έδεσσας», στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ της αερογέφυρας στην οδό Μοναστηρίου (περιοχή «Μυτιληνάκια») έως τα όρια του Ν. Πέλλης και στις δύο κατευθύνσεις, στη νησίδα και τις οριογραμμές της οδού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.
β. Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 1 «Θεσσαλονίκης –Κατερίνης», στο τμήμα από Χαλκηδόνα έως οικισμό Λουδία, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.
Πηγή ΠΚΜ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος