Πέρα από την απαγόρευση κυκλοφορίας για τα λεωφορεία, που έχει αρθεί από το πρωί της Τρίτης, πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία και στα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τα διόδια των Μαλγάρων μέχρι τον κόμβο Κλειδίου.
Αναλυτικά οι ενημερώσεις από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν:
«Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και των Λεωφορείων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από διόδια Μαλγάρων έως κόμβο Κλειδίου.
Σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανακοινώνεται ότι αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας και για τα φορτηγά οχήματα, μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων».
ΠΗΓΗ: ΓΑΔΘ – ΓΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος