Καβάλα: Σχολή Μαγειρικής δημιουργεί πασχαλινά αβγά έργα τέχνης

Στην Καβάλα, σχολή μαγειρικής δημιουργεί περίτεχνα σοκολατένια αβγά για το Πάσχα.

Η κα Ευμορφία Δημητρούδη, ζαχαροπλάστρια, που φοίτησε στη συγκεκριμένη σχολή και τώρα διδάσκει σε αυτήν και η ίδια, αποκαλύπτει τα μυστικά της…καλλιτεχνίας της.

Όπως είπε στην εκπομπήΠερίμετρος” της ΕΡΤ3, κάθε αβγό έχει πίσω του και μία ιστορία, ενώ κάθε ένα από αυτά είναι ξεχωριστό σχέδιο. Τα θέματα από τα οποία αντλεί έμπνευση η Ευμορφία είναι η φύση, οι ζωγραφιές, τα παραμύθια αλλά και οι τάσεις της μόδας.

Η κα Μαρία Παπανικολάου, ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου κέντρου διά βίου μάθησης, μίλησε για το μεράκι της Ευμορφίας, η οποία, όπως είπε, έχει δουλέψει σε μεγάλα εστιατόρια και έχει επαινεθεί επανειλημμένα για τις τεχνικές της.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος