Καλαμαριά: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με αντικείμενα από τα χέρια παιδιών με ειδικές ικανότητες

Tο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Παιδιών με σύνδρομο Down, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η Νατάσα, η Μαρία και ο Ορφέας, είναι τρεις από εμάς, με τις ίδιες ανάγκες για αγάπη, αποδοχή και δημιουργία…θέλουν να προχωρήσουν και να πάνε μπροστά, λένε στην κάμερα της ΕΡΤ3. Τα παιδιά έφτιαξαν υπέροχα σαπούνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την κα Σοφία Βουκάντση, Υπεύθυνη εκδηλώσεων Συλλόγου Παιδιών με Σύνδρομο Down,  όραμα του Συλλόγου είναι οι ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής σε όλους τους πολίτες. Μεταξύ άλλων, αναπτύσσονται δράσεις εξειδικευμένης εκπαίδευσης και προσέγγισης των ατόμων με σύνδρομο Down, με στόχο την υποστηριζόμενη εκμάθηση και ψυχαγωγία των ωφελουμένων του.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι δραστηριότητες απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά. Αυτή η γιορτή αγάπης θα είναι διάπλατα ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί έως τις 21:00 και σήμερα Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, (Ροδοπόλεως 5 Καλαμαριά).

 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος