Ιωάννινα: Μάστιγα οι επιθέσεις σκύλων στους χώρους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Μεγάλη αναστάτωση και διαμαρτυρίες έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε συνοδούς αλλά και ασθενείς στους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Βέβαια ανάλογες περιπτώσεις καταγράφονται και σε άλλες περιοχές της πόλης, ωστόσο, ο χώρος του νοσοκομείου έχει τις ιδιαιτερότητές του και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή.

Ο αριθμός των αδέσποτων πέριξ του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, χωρίς να υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, ενώ μόνο τον Ιανουάριο έγιναν πέντε επιθέσεις στο προσωπικό αλλά και σε συνοδούς ασθενών.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Φλούδα, πρόεδρο εργαζομένων πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, το ζήτημα αγγίζει το σύνολο των πολιτών που προσέρχονται στο νοσοκομείο και ζητεί η σίτισή τους να μην γίνεται μέσα στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά έξω και μακριά από τον αύλειο χώρο.

Συνοδοί ασθενών επισημαίνουν ακόμη ότι πέρα από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν, η παρουσία τόσο μεγάλου αριθμού αδέσποτων αποτρέπει τους ίδιους τους ασθενείς να κατέβουν στον εξωτερικό χώρο, έστω και για μία μικρή βόλτα που την έχουν ανάγκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος