Οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 5 ατόμων, που διέπρατταν κλοπές δίκυκλων οχημάτων στην πόλη της Βέροιας.
Πρόκειται για ημεδαπούς εκ των οποίων 2 ανήλικοι, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (19 Οκτωβρίου 2023) τα ξημερώματα στην πόλη της Βέροιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα, τον τελευταίο μήνα διέπρατταν συστηματικά κλοπές μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων από την πόλη της Βέροιας.
Εντοπίστηκαν χθες τα ξημερώματα τη στιγμή που αφαίρεσαν ένα μοτοποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον νωρίτερα, αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε σημείο όπου την είχαν αποκρύψει.
Όπως διαπιστώθηκε, τον τελευταίο μήνα ενέχονται σε ακόμη 9 κλοπές δίκυκλων οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Βέροιας. Επιπλέον, διέπραξαν μία απόπειρα κλοπής μοτοσυκλέτας στην οποία προκάλεσαν φθορές, χωρίς να καταφέρουν να την αφαιρέσουν.
Η συνολική αξία των κλεμμένων δικύκλων, 4 από τα οποία έχουν εντοπιστεί, ανέρχεται στις 13.100 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ, σκούφος και γάντια.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος