Η παράσταση “The Three Million Dollar Lunch” στο θέατρο Αυλαία

Η σουρεαλιστική κωμωδία “The three million dollar lunch”-«Γεύμα τριών εκατομμυρίων δολαρίων» του Fred Carmichael, ανεβαίνει στο θέατρο Αυλαία.

Σε μια εποχή που φαντάζει μακρινή, αλλά μπορεί και όχι, τα φυσικά τρόφιμα έχουν εκλείψει και οι άνθρωποι τρέφονται πλέον με χάπια. Ένα έργο που θα θέλαμε να είναι απλά αλληγορικό. Αλλά δεν είναι.

Μετά το «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Κεχαΐδη-Χαβιαρά που παρουσίασαν πέρσι, οι Drama Queens επιστρέφουν στο Θέατρο Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη, τον Μάιο του 2024 με μία…ακριβή κωμωδία που σατιρίζει τις συνέπειες της σπατάλης τροφίμων, ένα σημαντικό πρόβλημα της εποχής μας που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για το πρωτότυπο έργο “The three million dollar lunch” -«Γεύμα τριών εκατομμυρίων δολαρίων» του Fred Carmichael σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα.

Οι ηθοποιοί, Σοφία Ταγταλενίδου και Σοφία Νικολαΐδου φιλοξενήθηκαν στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» και αναφέρθηκαν στο έργο και τις προεκτάσεις του στον πλανήτη μας. Μίλησαν για την αλόγιστη σπατάλη του φαγητού και των τροφίμων γενικότερα και την προσπάθειά τους μέσα από την κωμωδία να περάσουν τα μηνύματα, που θέλουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος