Η παραγωγή γιαουρτιού από τον συνεταιρισμό Καλαβρύτων

Ένας συνεταιρισμός που δεν σταματά να παράγει νέα προϊόντα κερδίζει τις αγορές και τους καταναλωτές.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αθανασία Σταμοπούλου, ξεναγεί το κοινό στα νέα προϊόντα και τις γεύσεις, που φέρουν την σφραγίδα της ποιότητος και της αυθεντικότητος.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός των Καλαβρύτων δεν επαναπαύεται και δημιουργεί προϊόντα που επιζητούν οι καταναλωτές, ακολουθώντας τις νέες διατροφικές τάσεις.

Η παραγωγή γιαουρτιού από τον συνεταιρισμό Καλαβρύτων

Όπως αναφέρει ο Παύλος Σατολιάς, ΠΡ. ΕΑΣ Καλαβρύτων, με την συνδρομή του τμήματος Τροφίμων του πανεπιστημίου Αθηνών, ετοιμάστηκε ένα γιαούρτι με προβιοτικά, τα οποία βοηθούν την ευζωία του οργανισμού και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.  

Η παραγωγή γιαουρτιού από τον συνεταιρισμό Καλαβρύτων

Τα αποτελέσματα από το πειραματικό στάδιο είναι θετικά και σύντομα αυτό το γιαούρτι θα πάει στην αγορά. Σύμφωνα με τον κ. Σατολιά, ο Συνεταιρισμός έχει καταξιωμένα προϊόντα όπως η βαρελίσια φέτα, αλλά δεν σταματά να αφουγκράζεται το καταναλωτικό κοινό και να προσαρμόζεται ανάλογα με καινοτόμα  προϊόντα.  

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο παρουσίασαν στους κτηνοτρόφους και τους παραγωγούς κτηνοτροφικών προϊόντων τα οφέλη από τις νέες ιδέες οι οποίες με την επιστημονική συνδρομή δημιουργούν προστιθέμενη αξία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος