Η Ελληνίδα σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη που διεκδικεί μια θέση στις επίσημες υποψηφιότητες των 69ων Grammy Awards, με το τραγούδι «Ο Έρωτας κι ο Χρόνος» μίλησε για την υποψηφιότητά της στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με την κ. Βλαχογιάννη «το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μια κατεξοχήν ελληνική δημιουργία από δύο Ελληνίδες δημιουργούς, τη συνθέτρια Πηγή Λυκούδη και τη συγγραφέα – ποιήτρια Αιμιλιάννα Καφαντάρη. Μιλάει για τις δύο δυνάμεις της ζωής, τον έρωτα και τον χρόνο, τη σχέση που έχουν μεταξύ τους και τα συναισθήματα που δημιουργούν ο καθένας από την πλευρά του με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη ζωή του ανθρώπου».
«Το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Panik Records μέσα στο καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή η ψηφοφορία του 1ου γύρου (First Round Ballot) τρέχει σε μέλη επιτροπής και δεν μπορεί να συμμετάσχει το κοινό» πρόσθεσε. Όπως είπε η κ. Βλαχογιάννη την πρότεινε ένας Έλληνας που είναι μέλος της επιτροπής, ο Τάσος Πέτσας, στην κατηγορία BEST GLOBAL MUSIC PERFORMANCE (Καλύτερη Παγκόσμια Ερμηνεία).
Οι επίσημες υποψηφιότητες των Grammy αναμένεται να ανακοινωθούν στις 16 Νοεμβρίου 2026, οπότε θα γίνει γνωστό αν το τραγούδι θα περάσει στην τελική φάση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος