Στο χωριό Μπέρικον, μόλις 15 λεπτά από τη Ζυρίχη, η Μαρία Αφεντάκη με την οικογένειά της έχουν δημιουργήσει μία φάρμα και πουλούν τα λαχανικά που βγάζουν. Η Μ. Αφεντάκη έμαθε στους Ελβετούς να τρώνε τα βλίτα και πλέον μπήκε και στον χώρο των farm-to-table ετοιμάζοντας γεύματα για μικρές ομάδες ατόμων, πάντα με γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.
Η κα Αφεντάκη μίλησε στην εκπομπή “Περίμετρος”.
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος