Η διοργάνωση Battle Of The Year Balkan 2024 γιορτάζει 20 χρόνια στη Θεσσαλονίκη

Τα 20 πρώτα χρόνια της γιορτάζει η διοργάνωση Battle Of The Year Balkan απόψε και συγκεντρώνει τους καλύτερους χορευτές brake dance των Βαλκανίων στη Θεσσαλονίκη.

Παιδιά και ενήλικοι χορευτές και χορεύτριες συναγωνίζονται τόσο σε ομάδες όσο και ένας προς έναν για τα έπαθλα, μια συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό μα πάνω απ` όλα τη χαρά του χορού.

Συνολικά, οι συμμετέχοντες από πέντε έως 30+ ετών είναι 300 και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο αγώνας των μικρών ενώ θα ακολουθήσουν οι ενήλικες.

Υπενθυμίζεται ότι το breaking είναι το μοναδικό νέο άθλημα, που κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Σταύρος Πανούσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος