Γιορτή για τις μητέρες από το “Άλμα Ζωής”

Μια γιορτή αφιερωμένη στις μητέρες διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Μαΐου (11:00-14:00), στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακών εκδηλώσεων, η γιορτή φέτος θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και θα αποτελέσει μία από τις εναρκτήριες δράσεις στο πλαίσιο του επετειακού 10ου Sail For Pink.

Στο εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται: η δράση «Αλματάκια Ζωής», παράλληλες εκδηλώσεις και δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά σχετικά με την εκμάθηση συμπεριφορών υγείας, μέσα από δημιουργικό και διαδραστικό παιχνίδι, ανοιχτές συζητήσεις με τους γονείς στον προαύλιο χώρου του Δημαρχείου με παιδοψυχολόγο, διατροφολόγο κλπ, face painting, χορός και μουσική.

Ιδιαίτερη στιγμή θα είναι η έκθεση ζωγραφικής παιδιών από παιδικούς σταθμούς των δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Ευόσμου-Κορδελιού, Νεάπολης-Συκεών και ιδιωτικών παιδικών σταθμών, με ζωγραφιές και χειροτεχνίες αφιερωμένες στην υγεία της μαμάς τους. Ταυτόχρονα, μικροί μαθητές των παιδικών σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν μουσικά την εκδήλωση με τραγουδάκια και μηνύματα αγάπης αφιερωμένα στη μαμά τους. Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης θα έχει τον δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά με χειροτεχνίες που θα ετοιμάσουν για να χαρίσουν στις μαμάδες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος