Γ. Μυλόπουλος: «Το κακό εκλογικό αποτέλεσμα μας απογοητεύει, αλλά συγχρόνως μας πεισμώνει»

«Το κακό εκλογικό αποτέλεσμα μας απογοητεύει, αλλά συγχρόνως μας πεισμώνει να εντείνουμε την καθημερινή μας παρουσία στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, απέναντι σε μια παντοδύναμη δεξιά, η οποία θα συνεχίσει να εφαρμόζει το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά της σε βάρος των πολλών που φτωχοποιούνται», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», Γιάννης Μυλόπουλος, σε δήλωσή του με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Μυλόπουλος τόνισε ότι «ήταν εξ’ αρχής γνωστό πως η πολιτική μάχη για τις προοδευτικές δυνάμεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα ήταν σκληρή και δύσκολη», ενώ επεσήμανε ότι η παράταξή του, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έδωσε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα με προγραμματικές θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της περιφέρειας, στα οποία περιλαμβάνονται η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, η απουσία αναπτυξιακών έργων και υποδομών, η ανεργία, η φτώχεια και η εγκατάλειψη της υπαίθρου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν την παράταξή του, τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, όπως και τα στελέχη της παράταξης και δήλωσε ότι η «αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» θα είναι παρούσα μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, με προτάσεις, λύσεις και σκληρή προγραμματική αντιπολίτευση.

«Δεσμευόμαστε ότι θα γίνουμε το θεσμικό αντίβαρο της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και το ανάχωμα των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών πολιτικών της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δεσμευόμαστε, τέλος, ότι θα είμαστε η φωνή κάθε αδικημένου και εγκαταλελειμμένου συμπολίτη μας, όπως και η συνείδηση του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας, που σε εποχή κλιματικής κρίσης υποχωρεί και καταρρέει», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος