Γ. Μυλόπουλος: «Θα γίνουμε η ψυχή του εγκαταλελειμμένου πολίτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Τη δέσμευση ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα γίνουν «η ψυχή και το μυαλό του μέσου, κοινού, ταλαιπωρημένου, εγκαταλελειμμένου πολίτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ανέλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιάννης Μυλόπουλος, μιλώντας απόψε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

«Εγώ και η παράταξή μας, υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες εκεί όπου ο Τζιτζικώστας ήταν απών» είπε και πρόσθεσε ότι η αντιπλημμυρική προστασία έχει μείνει τραγικά πίσω, η ανεργία στην Περιφέρεια είναι διπλάσια από ό,τι σε άλλες περιοχές, ενώ στον τουρισμό αυξάνονται οι αφίξεις, αλλά μειώνεται το εισόδημα λόγω φτηνού μαζικού υπερτουρισμού.

«Από τα λάθη, τα κενά, τις ατέλειες του σημερινού συστήματος διοίκησης της Περιφέρειας, προκύπτει το δικό μας πρόγραμμα», σημείωσε. Παράλληλα, παρουσίασε τις πέντε προτεραιότητές του για την επόμενη μέρα στην Κεντρική Μακεδονία, στις οποίες περιλαμβάνονται η προσαρμογή στην κλιματική κρίση με την οχύρωση της Περιφέρειας απέναντι στους φυσικούς κινδύνους, η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, ο ήπιος και ποιοτικός τουρισμός, ένα δίκτυο δημόσιων μέσων σταθερής τροχιάς και μια Περιφέρεια με βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη. Απευθύνθηκε, άλλωστε, στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, σε όλους εκείνους που δυσφορούν «κάτω από τις νεοφιλελεύθερες, αυταρχικές και υπερυντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ τις οποίες ακολουθεί άκριτα και η διοίκηση Τζιτζικώστα». «Τους καλούμε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να φέρουν την αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε ο κ. Μυλόπουλος.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία μετέφερε την ευχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για καλή επιτυχία, ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστος Γιαννούλης και ο συντονιστής Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος Κώστας Αμπατζάς. Στην εκδήλωση παρέστη και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος