Γ. Ευαγγελογιώργος: Ο κρεατοτεχνίτης που… “κάνει τέχνη” το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ο κ. Γιώργος Ευαγγελογιώργος, κρεατοτεχνίτης από τα Ιωάννινα, μας καταθέτει τις γευστικές του προτάσεις για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι και παρουσιάζει εορταστικά πιάτα με στυλ. Όλα του τα πιάτα είναι φυσικά από κρέας και οι ιδέες του παραπάνω από πρωτότυπες. Ο κ. Ευαγγελογιώργος φτιάχνει πάβλοβα από κρέας, τσουρέκι από κιμά κοτόπουλου, καραμέλες από καπνιστή μπριζόλα, κέικ από αγριογούρουνο και πολλά άλλα.

Όπως λέει ο ίδιος, τελείωσε τη σχολή μαγειρικής, ωστόσο, αντλεί την έμπνευση από την αγάπη του για το αντικείμενο, ενώ στόχος του είναι να εκμοντερνίσει τα παραδοσιακά πιάτα και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της σύγχρονης νοικοκυράς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος