«Φώτης Σιώτας ΤΡΙΟ» στο καλοκαιρινό φεστιβάλ από τη Μικρή Σκηνή στο Παλιούρι Χαλκιδικής

Η Μικρή Σκηνή στήνει ένα νέο μουσικό φεστιβάλ στο Porto Valitsa, Παλιούρι Χαλκιδικής. Από τις 4 Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, αγαπημένοι καλλιτέχνες -μουσικοί, ηθοποιοί και ερμηνευτές, δίνουν ραντεβού στη Χαλκιδική, σε ένα μουσικό καλοκαίρι με την επιμέλεια της ομάδας της Μικρής Σκηνής.

Για δύο μήνες, μουσικοί, ερμηνευτές και ηθοποιοί γεμίζουν τις νύχτες μας με ήχους και εικόνες, δίπλα στη θάλασσα.
Το φετινό καλοκαίρι, η Μικρή Σκηνή αφήνει το αγαπημένο της στέκι στην οδό Επταλόφου και μετακομίζει για δύο μήνες στο Porto Valitsa, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2025
Φώτης Σιώτας ΤΡΙΟ
21.30

Ο Φώτης Σιώτας μαζί με τον Χρήστο Παππά και τον Βασίλη Μπαχαρίδη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους τον Χειμώνα στην Μικρή σκηνή, εφορμούν με τη Μικρή Σκηνή μαζί στη Χαλκιδική για να παρουσιάσουν τα «δεύτερα», τα «δύο λάθη», σε στίχους Θοδωρή Γκόνη, καθώς και τραγούδια από τους «Σωτήρες» και την ευρύτερη δισκογραφία του Φώτη. Ο ευρηματικός μουσικός και ερμηνευτής με τα τραγούδια του τις αναφορές και τις επιρροές του, σε μια καλοκαιρινή βόλτα.

Φώτης Σιώτας – βιολί, τραγούδι, κιθάρα
Χρήστος Παππάς – μπάσο , κιθάρες
Βασίλης Μπαχαρίδης – τύμπανα

Τοποθεσία:

Θεατράκι Porto Valitsa, Παλιούρι Χαλκιδικής

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Έναρξη: 21:30

Επικοινωνία

Porto Valitsa Resort
Παλιούρι, Χαλκιδικής

Μικρή Σκηνή
Facebook @Μικρή Σκηνή
Τηλ. Επικοινωνίας
6944503542
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος