Φιλαρμονική Τρικάλων -1ο φεστιβάλ Μετεώρων

Σε ένα επιβλητικό τοπίο, όπως αυτό των Μετεώρων, το μόνο που μπορεί να συμπληρώσει την εικόνα είναι οι ήχοι.

Η Μαίρη Μητσοπούλου μαέστρος της φιλαρμονικής Τρικάλων, με την μπαγκέτα της κινείται σε παρτιτούρες κάθε είδους μουσικής.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Το περασμένο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα η μπάντα πλημμύρισε την ατμόσφαιρα με ένα πρόγραμμα για όλες τα γούστα κυρίως όμως με ροκ. Ένα πλούσιο ρεπερτόριο με γνωστά ελληνικά ακούσματα, ξένες διεθνείς επιτυχίες, κλασικά αγαπημένα έως πολύ σύγχρονους ήχους, κρατούν πάντα σε συγκινησιακή εγρήγορση το κοινό.

Φιλαρμονική Τρικάλων -1ο φεστιβάλ Μετεώρων

Οι δρόμοι γεμάτοι κόσμο, που υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα τα μέλη της μπάντας, η οποία μετρά σχεδόν 140 χρόνια παρουσίας. Δεν σταμάτησε να παίζει και να κρατά ψηλά το ηθικό του κόσμου ακόμη και κατά την περίοδο του εγκλεισμού με τον covid.

Φιλαρμονική Τρικάλων -1ο φεστιβάλ Μετεώρων

Όπως λέει η κ. Μητσοπούλου η μπάντα εκτελεί όλα τα ρεπερτόρια που υπάρχουν στις μουσικές σκηνές, από την παραδοσιακή έως την κλασική μουσική και από την εκκλησιαστική έως τα στρατιωτικά εμβατήρια.

Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο κάθε φορά που παίζουν και όλοι νιώθουν συμμέτοχοι στο σημείο συνάντησης της παράδοσης με την σύγχρονη μουσική δημιουργία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος