Το Πόρτο Καρράς ανακαινίζεται εν λειτουργία και τονώνει την απασχόληση της περιοχής

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς που από τη δεκαετία του ’60 συνέδεσε το όνομά του με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής, της τέχνης, των επιχειρήσεων, της οικονομίας και της κοινωνίας, και αργότερα με πολιτικά και δικαστικά θρίλερ, εξαγοράστηκε πέρσι από την Belterra Investments του Ιβάν Σαββίδη, αντί του ποσού των 205 εκατ. ευρώ.

Φέτος λειτουργεί το ξενοδοχείο Μελίτων, όπου εργάζονται ήδη 500-600 άτομα, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να πολλαπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια, όταν θα διπλασιαστεί η δυναμικότητα του συγκροτήματος. Όπως ανέφερε η κ. Νταίζη Μοδιάνο, υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας, το άνοιγμα του ξενοδοχείου είναι μόνο το αρχικό βήμα ενός πολύ μακροπροθέσμου προγραμματισμού για την πλήρη ανάπλαση του συγκροτήματος, σε ένα από τα κορυφαία θέρετρα και mixed use resorts για όλη τη Μεσόγειο.

Η σεζόν στο ξενοδοχείο Μελίτων του Πόρτο Καρράς άρχισε από τον Ιούνιο, με μια αρκετά μεγάλη δυναμική από τα μέσα του μήνα, ενώ για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο υπάρχουν κρατήσεις τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από τις κύριες αγορές εξωτερικό. Σύμφωνα με την κ. Μοδιάνο, άνοιξε η αγορά των Βαλκανίων και του οδικού τουρισμού, πολύ μεγάλη δυναμική εμφανίζει επίσης η αγορά της Γερμανίας, εν αντιθέσει με την Αγγλία λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλλει η χώρα, ενώ από τη Ρωσία παρότι δεν υπάρχουν τσάρτερ έχουν προστεθεί νέες πτήσεις, κάτι που δημιουργεί προσδοκίες στον τουριστικό κλάδο. «Βλέπουμε θετικά σημάδια για το καλοκαίρι» ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας όμως ότι στον τουριστικό κλάδο επικρατεί ανασφάλεια για το τι θα συμβεί από τον Σεπτέμβριο, με βάση και την εξέλιξη της πανδημίας.

Ρεπορτάζ: Τάσος Παντολέων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ