Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.
«Εχουμε να δούμε καινούργια περιπολικά εδώ και μία δεκαετία» υποστηρίζει μιλώντας στο www.amna.gr/macedonia ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, και προσθέτει: «Τα οχήματα που χρησιμοποιούμε έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και βρίσκονται σε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει».
Ο κ. Τσαϊρίδης υπενθυμίζει ακόμη πως «δύο περιπολικά πήραν φωτιά εν κινήσει και μάλιστα κατά τη διάρκεια μεταγωγών, το ένα από τον Αστυνομικό Σταθμό Σοχού στην Εγνατία Οδό και το άλλο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Το ένα περιπολικό κάηκε ολοσχερώς».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις σε εφόδια, ακόμη και σε στολές. Οι αστυνομικοί στην Ομάδα “Δίας” έχουν να προμηθευτούν στολές από το 2010, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πληρώνουν 200 και 300 ευρώ από την τσέπη τους για να έχουν στολές».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος