Προσποιήθηκε τον αστυνομικό για να αποσπάσει χρήματα από 52χρονο

Ένας 39χρονος αλλοδαπός και ένας 20χρονος Έλληνας συνελήφθησαν χθες το απόγευμα καθώς κατηγορούνται ότι εξαπάτησαν έναν 52χρονο άνδρα με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος προσποιούμενος τον αστυνομικό, ζήτησε από τον 52χρονο χρηματικό ποσό προκειμένου να μη συλληφθεί ο γιος του έπειτα από υποτιθέμενη εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με ανήλικη ενώ στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή των Πεύκων με όχημα που οδηγούσε ο 20χρονος συνεργός του για την παραλαβή των χρημάτων.

Προσποιούνταν τους γεωπόνους

Στο μεταξύ αστυνομικοί κατάφεραν την εξιχνίαση έξι περιπτώσεων κλοπών σε σπίτια ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη. Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης σε βάρος ενός 26χρονου για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος μαζί με συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου 2016 – Νοεμβρίου 2017 στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, προσποιούμενοι τους γεωπόνους ή τους ιδιοκτήτες ανθοπωλείων, εισέρχονταν σε σπίτια ηλικιωμένων αφαιρώντας τιμαλφή και το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.950 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ