Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: Άνοιξε η πλειοψηφία των καφέ αλλά όχι και των εστιατορίων

 Άνοιξε σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό από τις καφετέριες στη Χαλκιδική, όπως επίσης και ένα μικρότερο ποσοστό από ταβέρνες και εστιατόρια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννη Κουφίδη

  Σύμφωνα με τον ίδιο, “επειδή προηγήθηκε το Πάσχα και υπήρξε θέμα προμηθειών από τα καταστήματα εστίασης, πολλά εστιατόρια και ταβέρνες θα ανοίξουν σε 15 μέρες, μαζί με την απελευθέρωση των μετακινήσεων μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων και το άνοιγμα του τουρισμού”. Ένα μεγάλο ποσοστό καταστηματαρχών της περιοχής, όπως σημείωσε, επέλεξε να περιμένει έως τότε, για να είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει προσέλευση πελατών.

 Στα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα 3/5/2021, τηρούνται τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ. “Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, να προχωρήσει γρήγορα ο εμβολιασμός, να γίνουμε πράσινη από κορονοϊό περιοχή και να μπορέσουμε να περιορίσουμε την πανδημία”, τόνισε ο κ. Κουφίδης.

Σε ό,τι αφορά άλλωστε, τα beach bar, αυτά δεν έχουν ανοίξει στη Χαλκιδική, καθώς αναμένεται να καθοριστεί η επανέναρξη λειτουργίας τους με επόμενο ΦΕΚ.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ