Πακέτα αγάπης από τα Κ.Α.Π.Η. Νεάπολης-Συκεών

Πακέτα αγάπης και υποστήριξης σε ανθρώπους που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας, Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων» θα παραδώσουν το απόγευμα, στους χώρους της δομής, οι εκπρόσωποι των μελών των Κ.Α.Π.Η. και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, περισσότερα από 500 άτομα έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του δήμου και κατέκλυσαν το Κλειστό Θέατρο Συκεών για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», που ανέβασε η Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», καταθέτοντας, αντί εισιτηρίου, το δικό τους πακέτο αγάπης και υποστήριξης σε τρόφιμα, σνακ και είδη ατομικής υγιεινής για τροφίμους του «Άγιου Παντελεήμονα» αλλά και οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Αυτό το μεγάλο πακέτο αγάπης θα παραδοθεί σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στις 4 μ.μ., στους τρόφιμους του «Αγ. Παντελεήμονα».

Η συγκινητική, απρόσμενα μεγάλη προσέλευση «ανάγκασε» μάλιστα τους υπευθύνους από το Δ.Κ.Κ.Π.Α. και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών να ανακοινώσουν την πραγματοποίηση μιας ακόμη θεατρικής παράστασης προκειμένου να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ