Οι Θεσσαλονικείς Jane Doe παρουσιάζουν ζωντανά τον νέο τους δίσκο “Random Acts of Kindness”

Ένας δίσκος που έκανε επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί… Οι Jane Doe, αφυπνισμένοι από τις εποχές που ζούμε, διάλεξαν να ανέβουν στις 9 Οκτώβρη στο stage του Eightball (Πίνδου 1 στα Λαδάδικα) στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν ζωντανά, μετά από τρία περίπου χρόνια, το ολόφρεσκο Random Acts of Kindness.
Και θα έχουν μαζί τους τον φίλο και μουσικό συνοδοιπόρο Me Nash, που θα παρουσιάσει τη δική του δουλειά.

Jane Doe
Οι Jane Doe δημιουργήθηκαν το 2007 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album το 2008 (Heaven for Dogs). Χρειάζονται πέντε χρόνια για να δει το φως η δεύτερη δουλειά του (The Enormous head of king Splendid), ένα πάντρεμα λογοτεχνίας και μισής ντουζίνας μουσικών ειδών, όμως τον αμέσως επόμενο χρόνο (2014) θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα δύο δίσκους (Revolution Diaries και Recipes for Refugees). Κάνουν live σε όποιο μέρος της Ελλάδας μπορούν και το 2016 διασκευάζουν τους εαυτούς τους στα τρία από τα τέσσερα κομμάτια του EP “B612 Revisited”. Το τελευταίο κομμάτι του EP, είναι ο προπομπός του επόμενου δίσκου τους. Που μέσα από φθορές, συμφορές και παγκόσμιες καταστροφές θα ολοκληρωθεί το 2021. Και ο τίτλος αυτού: Random Acts of Kindness.
Πέντε χρόνια και μια πανδημία έπρεπε να περάσουν για να ολοκληρωθεί ο πέμπτος δίσκος των Jane Doe με τον τίτλο Random Acts of Kindness.
Κάθε ήχος, κάθε ουρλιαχτό, κάθε ψίθυρος, κάθε λέξη, γράφτηκε και ξαναγράφτηκε για να καταλήξει το συγκρότημα σε εννέα τραγούδια, που έχουν κάτι από το δέρμα τους και κάτι από το δέρμα του κόσμου. Από το θόρυβο στην ησυχία και από το σκοτάδι στο φως, ο δίσκος των Jane Doe θυμίζει τα πάντα και δεν θυμίζει τίποτα.
Χρήσιμα Link
smarturl.it/rq9guh
www.youtube.com/janedoegreek
www.facebook.com/TheJaneDoeBand
www.instagram.com/janedoeband

Me Nash
Ο Μηνάς Βασιλείου μας σύστησε το προσωπικό του project Me Nash, στις 11 Ιουλίου με το πρώτο του κομμάτι “Όλο Ξεχνάμε”.
Ο Μηνάς ασχολείται με μία πολυδιάστατη προσέγγιση γύρω από τη μουσική. Οι πρώτες του εμφανίσεις με μουσικά σχήματα έρχονται κάπου στο λύκειο. Το 2012 ξεκινάει τις σπουδές του στο τμήμα Μουσικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Ωστόσο το κομμάτι της ηχοληψίας είναι κάτι που τον κερδίζει άμεσα.
Έτσι η ταυτότητα του ηχολήπτη στις αρχές του 2013, είναι υπεύθυνη για πολλές συνεργασίες με μουσικούς της πόλης, της χώρας και του εξωτερικού που ακολούθησαν και συνεχίζουν έως σήμερα.
Έχοντας βρεθεί για αρκετά χρόνια κάτω από το stage όντας υπεύθυνος για την ρύθμιση του ήχου, αποφασίζει το 2020 να επαναφέρει την ταυτότητα του μουσικού και να ανέβει ξανά στο πατάρι.
Το project Me Nash είναι ένα κράμα από πολλές μουσικές, εγχώριες και μη.
Ελληνικός στίχος, εμπνευσμένες παράγωγες από καλλιτέχνες την Ελλάδα και το εξωτερικό σε indie pop και ταυτόχρονα minimal προσέγγιση.
Χρήσιμα Link
www.facebook.com/menashmusic
www.instagram.com/_me_nash_

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και το live θα ξεκινήσει στις 21:30.

Προπώληση εισιτηρίων: στα 8€ στα δισκοπωλεία Velona (Μητροπόλεως 125) και Nephilim Metal Musicstore (Πατρ. Ιωακείμ 17). Εισιτήρια των 10€ θα βρείτε στην είσοδο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ