Αναζητούν τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Καλοχώρι

Ελεύθεροι οι νεαροί που συνελήφθησαν την Κυριακή το βράδυ στο Καλοχώρι μετά από συμπλοκή μεταξύ των ομάδων νεαρών που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου.

Η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Καλοχωρίου, όταν βρέθηκαν οι δυο παρέες μια από τα Διαβατά και μια από το Καλοχώρι και ξεκίνησε μάχη σώμα με σώμα. Ένας από την παρέα έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να το καρφώσει στο στήθος του 22χρονου με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στην πλατεία, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.
Τα τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 9 άτομα από 17 έως 22 χρόνων, Έλληνες ομογενείς και Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι με την κατηγορία της συμμετοχής σε συμπλοκή κρίθηκαν αθώοι και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Αυτό που απομένει τώρα είναι να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής ο οποίος έχει μεν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς αλλά προς το παρόν δεν εντοπίζεται πιθανότατα για να παρέλθει το 48ωρο του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παρέα από τα Διαβατά πήγε το βράδυ της Κυριακής στο Καλοχώρι για να εκδικηθεί τον τραυματισμό ενός μέλους της ομάδας τους πριν από μια εβδομάδα από νεαρούς της παρέας του Καλοχωρίου.

Ρεπορτάζ: Μαρία Τραυλού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ