Αναστάτωση απο ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Array

Την ακύρωση των πτήσεών της από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για αύριο και τις επόμενες ημέρες, ανακοίνωσε εχθές το βράδυ η εταιρεία easyJet.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσο θα διαρκέσουν οι ακυρώσεις. Η εταιρεία, αναφέρει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τον προγραμματισμό της στο αεροδρόμιο, το οποίο όπως τονίζει έχει κλείσει τον βασικό του αεροδιάδρομο λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ ένας προσωρινός διάδρομος προσαπογείωσης θα καλύψει τις ανάγκες των πτήσεων. Σύμφωνα με την easyJet, ο διάδρομος αυτός δεν ενδείκνυται για απογείωση του αεροσκάφους της εταιρείας.

Η easyJet τονίζει ότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν έλαβαν προειδοποίηση για το κλείσιμο του διαδρόμου και επισημαίνει πως δεν θα αναλάβει τον σχετικό κίνδυνο. Έτσι, οι επιβάτες θα ταξιδέψουν με ναυλωμένα από την εταιρεία λεωφορεία στην Αθήνα, από όπου και θα ταξιδέψουν στους προορισμούς τους. Οι πελάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από και προς Θεσσαλονίκη θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS και μέσω της εφαρμογής παρακολούθησης πτήσεων».
Επισημαίνεται ότι τα έργα αφορούν την αναβάθμιση του χερσαίου τμήματος του διαδρόμου 10/28 και στην έκταση που αυτός διασταυρώνεται με τον διάδρομο 16/34. Τα έργα αναμένεται να παραδοθούν έως τις 10 Μαρτίου.

Πηγή: Αεροπορική Εταιρεία EasyJet

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ