Η «Παιδική Χορωδία Πολυγύρου» στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

Array

Η πολυβραβευμένη Παιδική Χορωδία Πολυγύρου εντάσσεται στο καλλιτεχνικό δυναμικό του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου. Μετά από 35 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα με συναυλίες και συμμετοχές σε πολυάριθμα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου ενισχύει τη δημιουργία στο κύτταρο πολιτισμού του Πολυγύρου, το Δημοτικό Ωδείο.

Η ένταξη της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου στο Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό & Κοινωνικό Νομικό Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» έχει στόχο την αναβάθμιση της δραστηριότητας του Δημοτικού Ωδείου και την προβολή τόσο των δράσεών του όσο και του τόπου μας. Άλλωστε το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου λειτουργεί ως ένας ζωντανός οργανισμός, που διαρκώς εξελίσσεται προσφέροντας πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο σπουδών και εκδηλώσεων.

Παρόντα ήταν τα μέλη του ΔΣ της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, που πλέον με αλλαγή του καταστατικού του μετονομάζεται σε σωματείο Φίλων της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, και η πρόεδρος του «Αριστοτέλη», Ιφιγένεια Κυριάκου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ