Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Array

Εισήγαγαν αποθήκευαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κοκαΐνης και κάνναβης σε χρήστες της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τρεις Αλβανούς, έναν άνδρα και δυο γυναίκες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην περιοχή της Ανάληψης.

Μέσα στο διαμέρισμά τους που βρίσκεται μεταξύ των οδών Παρασκευοπούλου και Αρχαιολογικού Μουσείου ο 54χρονος Αλβανός και οι δύο γυναίκες 30 και 39 χρόνων είχαν στοιβαγμένα και έτοιμα προς διακίνηση περίπου 29 κιλά κάνναβης, ένα κιλό κοκαίνης καθώς και ενάμισι λίτρο χασισέλαιου. Θα εισέπρατταν για την πώλησή τους περίπου 250 χιλιάδες ευρώ. 

Ο Αλβανός ήταν ο προμηθευτής του κυκλώματος και έφερνε τις ποσότητες των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο γυναίκες τα παραλάμβαναν, τα αποθήκευαν και τα διακινούσαν. Οι έμποροι διέθεταν και δεύτερο κρησφύγετο στο οποίο δεν βρέθηκαν ναρκωτικά. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθώς εικάζεται ότι το κύκλωμα είχε και άλλα “πλοκάμια”.

Ρεπορτάζ Μαρία Τραυλού 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ