Άς γνωρίσουμε το σπουδαίο επίτευγμα 30 μαθητών που φοιτούν στην Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Κατάφεραν να παράγουν λευκό χαβιάρι από σαλιγκάρια. Πρόκειται για μια πρωτοπορία για την Ελλάδα, με στόχο τα γυάλινα δοχεία των 30 γραμμαρίων να διατεθούν σε επιλεγμένα σημεία της πόλης έως τον Ιούνιο.
Ρεπορτάζ: Ελένη Καμπάκη
Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Μανούση
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος