Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» στην Κομοτηνή

Array

Σε κύριο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής εξελίσσεται η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», η οποία πραγματοποιείται από τις 25-27 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» στην ΚομοτηνήΜετά την περσινή επιτυχημένη επανεκκίνηση της φέτος τόσο η ΔΕΘ-Helexpo, όσο και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, υλοποιούν μια ακόμα δυναμικότερη έκθεση, που εδραιώνει τον ρόλο της στην περιοχή, αποκτώντας παράλληλα υπερτοπικό και διεθνή χαρακτήρα.
Οι εκθέτες φέτος είναι μέχρι στιγμής 65, υφίστανται και ξένες συμμετοχές από την Βουλγαρία, ενώ την έκθεση στηρίζουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, τα επιμελητήρια, οι φορείς, οι επιχειρήσεις και όλο το δυναμικό της περιοχής.
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης, κ. Κατερίνα Ιωαννίδου, παρουσίασε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της «Ανατολική Μακεδονία Θράκη».
Στο πλαίσιο αυτό, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο συμμετέχει στην έκθεση, ενώ πραγματοποιεί το ερχόμενο Σάββατο και ημερίδα με θέμα “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Αειφορία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”.
Η έκθεση πλαισιώνεται και με πλήθος άλλων παράλληλων εκδηλώσεων, όπως γευσιγνωσία ποτών και τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων, καθώς και με δράσεις πολιτισμού.
Βαρύνουσας σημασίας είναι και το φόρουμ για τις Ελληνοβουλγαρικές σχέσεις, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου με σημαντικούς και εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τις ευκαιρίες και τα εμπόδια προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.
Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής, στάθηκε από την πλευρά του στο θέμα της διεθνοποίησης της έκθεσης, η οποία θα προωθηθεί ακόμη περισσότερο, προκειμένου να συμμετάσχουν πιο πολλοί εκθέτες από την Βουλγαρία και την Τουρκία.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται την ερχόμενη Παρασκευή το απόγευμα, ενώ η είσοδος στην διοργάνωση είναι δωρεάν.
Το ωράριο λειτουργίας της είναι την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10:00-22:00 και την Κυριακή από τις 10:00-21:00.

Πηγή ΔΕΘ-HELEXPO

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ