ΕΥΑΘ: Χωρίς νερό τρεις περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται δύο έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στις οδούς Δ. Γούναρη, Αλ. Σβώλου και την Πλατεία Ναυαρίνου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στις οδούς Καπετάν Κ. Ντογρα και Τερψιθέας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί και προγραμματισμένη διακοπή στην περιοχή της Ευκαρπίας, λόγω εργασιών για τη μετατόπιση αγωγού. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 5 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 24/3/2022, από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες μετατόπισης αγωγού Φ160 στην οδό Ολύμπου 14-16, στην ΔΕ Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ολύμπου, Νίκης, Αμυγδαλιές και Ανθοκήπων καθώς και στις παρακείμενες οδούς στην ΔΕ Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος