Έξι βραβεία απέσπασαν μαθητές του La Salle School of Greece στον Παγκόσμιο Μαθητικό Συνέδριο Ρητορικής και Αντιλογίας του Πανεπιστήμιου Harvard

Με έξι βραβεία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η αποστολή του La Salle Ελλάδας (Κολέγιο Δελασάλ Θεσσαλονίκης – École Franco-Hellénique du Pirée Saint Paul), από το Παγκόσμιο Μαθητικό Συνέδριο Ρητορικής και Αντιλογίας του Πανεπιστήμιου Harvard, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου.

Oι μαθήτριες της B’ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης , Μητσοπούλου Μ. και Λοϊζίδου Σ., η μαθήτρια της Α’ Λυκείου Χαχαμίδου Υ. διακρίθηκαν, αλλά και όλοι οι μαθητές της αποστολής, Αμανατίδου Α., Στάθη Κ., Περεντζή Α., Χατζοπούλου Λ και Φωτιάδου Κ., απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια και διακρίσεις εκπροσωπώντας τη χώρα μας στις επιτροπές του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αμερικής, της UNICEF και του Arab League για την εξαιρετική τους παρουσία.

Αρωγοί των προσπαθειών τους ήταν οι απόφοιτοι Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Ορφανίδης Βασίλης, Μουστάκα Στέλλα, Μαυροπούλου Ανδριάνα και Πολυματίδου Ιωάννα, οι οποίοι με την εμπειρία τους στάθηκαν και τις τρεις μέρες δίπλα στους υποψηφίους και στήριξαν την προσπάθειά τους. Τα παιδιά πίστεψαν στη διάκριση και, μετά τις κοπιώδεις προσπάθειές τους, πέτυχαν τη βράβευση με τη δύναμη του λόγου τους και της ψυχής τους, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, ότι το La Salle Ελλάδας βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή και κατέχει επάξια τον τίτλο “????? ??????? ?? ??????”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος