«ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ» – κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)

 ΤΡΙΤΗ 29/05/2018, στις 21:00 
«ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ» – κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)
«GUAPAS»

Eπεισόδιο 141 :  ΤΟ ΠΙΚΝΙΚ

Η Μόνικα έχει μια πικάντικη συνάντηση με ένα πρώην ραντεβού της, κατά τη διάρκεια της βόλτας στο πάρκο με τον σκύλο της Νατάλια.
Η Λάουρα επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό, για να συνειδητοποιήσει ότι ο Πάμπλο είναι δυσαρεστημένος με την εξέλιξη της σχέσης της με τον Γκιγιέρμο.
Η Μέι περνάει τη νύχτα στο αμάξι της, παρακολουθώντας το σπίτι του Ντονόφριο. Όταν τον συναντάει στη δουλειά, ο Ντονόφριο της λέει ότι δεν την αγαπάει πια, αλλά η Μέι δεν το βάζει κάτω.
Η Σιλβίτα νιώθει ότι η Σιλβίτα την απειλεί ξεκάθαρα, αλλά ο Φάλκον προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη.
Τα κορίτσια φτάνουν στο σπίτι της Άντρεα και του Αλεχάντρο, για να μιλήσουν μαζί της στο skype, ανακαλύπτοντας ότι ο Αλεχάντρο συναντιέται κρυφά με τη Ρέινα.
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση http://series.ert.gr/oi-apithanes-episodia/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

«ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ» – κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)

Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.

«ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ» – κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ3 (trailer)
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre

 Δείτε το trailer 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος