Η ΕΡΤ3 στην έκθεση Detrop –Oenos με το «ΑΓΡΟweek»

Η ΕΡΤ3 και η εκπομπή «ΑΓΡΟweek» συμμετέχουν με Περίπτερο στη διπλή έκθεση τροφίμων και ποτών «Detrop – Oenos» που διοργανώνεται από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά και με πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, η «ΑΓΡΟweek» σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελο-οινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το δυναμικό του ελληνικού αμπελώνα – παρόν και μέλλον» το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, από τις 10 το πρωί,  στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», στην αίθουσα C.

Το «ΑΓΡΟweek» ασχολείται με θέματα του πρωτογενή τομέα, τις εναλλακτικές καλλιέργειες, την κτηνοτροφία, φιλοξενώντας ειδικούς του χώρου, επιστήμονες, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων φορέων, παραγωγούς, μεταποιητές και ειδικούς διατροφολόγους.

Οι συντελεστές της εκπομπής θα βρίσκονται στο Περίπτερο 15 της Διεθνούς Έκθεσης καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της «Detrop-Oenos» και θα συζητούν με τους επισκέπτες της έκθεσης για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ