ΕΡΤ3 – BABYLON BERLIN (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – Δραματική σειρά (trailer)

 Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23:00 


«BABYLON BERLIN»
Έτος παραγωγής: (2017)

Δραματική σειρά γερμανικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (Β κύκλος)
Το Βερολίνο της δεκαετίας του είκοσι: Είναι μια μητρόπολη για όσους έχουν ταλέντο και φιλοδοξία, για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Είναι η Βαβυλώνα . Όμως, κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια, οι φτωχές μάζες αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Είναι μια εποχή οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικού εξτρεμισμού. Οι παλιές στρατιωτικές ελίτ δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη, ενώ ένα ακόμη πιο τρομακτικό τέρας αρχίζει να τεντώνει τους μύες του. Όταν ένα φορτηγό τρένο από τη Σοβιετική Ένωση φτάνει, προσελκύει την προσοχή από πολλές μεριές: σε μερικούς ο θησαυρός του είναι το κλειδί για την πολιτική εξουσία, σε άλλους εξασφαλίζει μια ζωή με ελευθερία και πλούτο, αλλά πρώτα απ ‘όλα είναι μια θανατηφόρα παγίδα σε όσους προσπαθούν να το προσεγγίσουν.

Eπεισόδιο 2:

Η Σαρλότε πηγαίνει πάλι με τον Βόλτερ κι εκείνος σε αντάλλαγμα της δίνει χρήματα να κάνει κηδεία στη μητέρα της. Στο Moka Efti κρυφακούει τη συζήτηση του αρχηγού της αστυνομίας να λέει στον Τροχίν από την σοβιετική πρεσβεία και ενημερώνει τον Ρατ ότι ο αρχηγός αναγκάζεται να ελευθερώσει το τρένο, για να επιστρέψει στον αποστολέα του στη Σοβιετική Ένωση.
Στη νεκροψία των 15 του πευκοδάσους αποδεικνύεται ότι τα θύματα είχαν δεχτεί και μία σφαίρα στον λαιμό για σιγουριά, από σοβιετικό τύπο όπλου, ο οποίος είναι καταχωρημένος στους σοβιετικούς πράκτορες Φαλίν και Σελένσκι. Με αυτό το χαρτί Βόλτερ και Ρατ συλλαμβάνουν τους δύο Ρώσους και εκβιάζουν τον Τροχίν να τους πει τα ονόματα της «μαύρης Ράιχσβερ» για να τους αφήσουν ελεύθερους.
Μετά από έρευνα στο μπαρ Πεπίτα ο Μπεμ είναι έξαλλος με τον Ρατ και πηγαίνει να τον βρει στο γραφείο του, αλλά λείπει. Το βράδυ την ώρα που ο Γιένικε πηγαίνει α προειδοποιήσει τον Ρατ, τον ακολουθούν, τον πυροβολούν και τον σκοτώνουν, ενώ του παίρνουν το σημειωματάριο.

babylon8
babylon7
babylon6
babylon5
babylon4
babylon3
Berlin Babylon
Babylon Berlin

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

 Δείτε το trailer 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ