ΕΡΤ3 – Από την εφηβεία στην ενηλικίωση – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Ντοκιμαντέρ

 Τετάρτη 13/01/2021, στις 21:10 

«ADULT UNDER CONSTRUCTION»
Έτος παραγωγής: (2017)

Ωριαίο ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής BioLogicMedia/ Homerun Media, 2017.

Μία 25χρονη γυναίκα ψάχνει απαντήσεις αναφορικά με τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Ξεκινά, έτσι, ένα ταξίδι αναζήτησης επιστημονικών εξηγήσεων του φαινομένου. Η εφηβεία ξεκινά με μια σειρά από βιολογικές, ορμονικές και σωματικές μεταβολές και ολοκληρώνεται όταν το άτομο εξασφαλίσει έναν σταθερό, ανεξάρτητο ρόλο μέσα στην κοινωνία. Κάθε γενιά αντιμετωπίζει τις δικές της δυσκολίες αλλά η βασική δοκιμασία είναι μία και είναι κοινή σε όλους: είναι δύσκολο να μεγαλώνεις. Μέσα από την επιστημονική έρευνα και τη νέα τεχνολογία έχουμε έρθει πιο κοντά στην αποκωδικοποίηση των όσων συμβαίνουν μέσα στον εγκέφαλό μας κατά τη διάρκεια των εφηβικών μας χρόνων. Θα αλλάξει, όμως, τίποτα αυτή η γνώση; Οι έφηβοι δε θα πάψουν ποτέ να είναι αλλοπρόσαλλοι και απαιτητικοί, άδικοι και πεισματάρηδες, γεμάτοι αγάπη και μίσος, ασταθείς, ρομαντικοί και δραματικοί. Ίσως, όμως, μετά από αυτό το ντοκιμαντέρ, να μάθουμε περισσότερα για τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς.

Σκηνοθεσία: Walther Jensen

 

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :  https://www.ertflix.gr/category/ksena-docs/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ