«ΑΓΡΟWEEK»
Εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή. Θέματα της αγροτικής οικονομίας και της οικονομίας της υπαίθρου. Η εκπομπή, προσφέρει πολύπλευρες και ολοκληρωμένες ενημερώσεις που ενδιαφέρουν την περιφέρεια. Φιλοξενεί συνεντεύξεις για θέματα υπαίθρου και ενημερώνει για καινοτόμες ιδέες αλλά και για ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.
Eπεισόδιο 14 : Χαβιάρι
Στα πλούσια νερά του δήμου Δοξάτου στη Δράμα καλλιεργείτε το ψάρι Οξύρρυγχος από το οποίο παράγεται το γνωστό χαβιάρι και το οποίο κατά βάση είναι εξαγώγιμο προϊόν, Η εκπομπή πήγε και βρήκε τον άνθρωπο που τους καλλιεργεί και μίλησε μαζί του για τον τρόπο που μεγαλώνουν και τον τρόπο που παράγεται το χαβιάρι. Λόγω των πολλών νερών της περιοχής είχαν δημιουργηθεί και παρέμειναν μια μικρή μονάδα νεροτρίφτη όπου πλένονται βελέντζες με φυσικό τρόπο αλλά και ένας νερόμυλος που χτίστηκε την εποχή της τουρκοκρατίας και τα οποία αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών. Τέλος η εκπομπή παρουσιάζει και έναν αγρότη να μιλά για το επάγγελμα του.
Σκηνοθεσία: Απόστολος Τσιτσούλης
Αρχισυνταξία: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα
https://webtv.ert.gr/shows/agroweek/
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος