«ΑΓΡΟWEEK»
Εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή. Θέματα της αγροτικής οικονομίας και της οικονομίας της υπαίθρου. Η εκπομπή, προσφέρει πολύπλευρες και ολοκληρωμένες ενημερώσεις που ενδιαφέρουν την περιφέρεια. Φιλοξενεί συνεντεύξεις για θέματα υπαίθρου και ενημερώνει για καινοτόμες ιδέες αλλά και για ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.
Eπεισόδιο 13 : ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
Τα φρέσκα ζυμαρικά βαθειάς κατάψυξης είναι το θέμα για το οποίο η εκπομπή ΑΓΡΟweek μετέβει στην Κατερίνη σε μια βιοτεχνία η οποία τα παρασκευάζει. Η εκπομπή παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής τους συντήρησης αλλά και χρωματισμού τους με φυσικό τρόπο. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που τα παρασκευάζουν έδειξαν και τον τρόπο μαγειρέματος τους.
Η εκπομπή μετέβει επίσης στην Γουμένισσα για να παρουσιάσει το μεγαλόπνοο σχέδιο ενός μοναχού που είναι η μετατροπή ενός παλαιού Μεταξουργείου σε κτήριο πολλαπλών χρήσεων ανάδειξης του και εν τέλει σε πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών για να γνωρίσουν εκτός από τα τοπικά προϊόντα και την ιστορία της Μεταξουργίας στην Ελλάδα.
Τέλος η εκπομπή έδωσε τηλεοπτικό χώρο και χρόνο σε έναν αγρότη να μας μιλήσει για το επάγγελμα του.
Σκηνοθεσία: Απόστολος Τσιτσούλης
Αρχισυνταξία: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα
https://webtv.ert.gr/shows/agroweek/
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος