«Εκτη αίσθηση»: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2017 (trailer)

Array

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/06/2017, στις 15:00

Ο Στίβος είναι από τα πιο αγαπητά και ενδιαφέροντα αθλήματα στον χώρο του Παραολυμπιακού κινήματος καθώς συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και αγωνισμάτων. Από τους πρώτους Παραολυμπιακούς αγώνες το 1960, ο στίβος συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Στο στίβο αγωνίζονται αθλητές από όλες τις κατηγορίες αναπηρίας.
Στα τέλη Μαϊου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για το 2017. Στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν 450 αθλητές και αθλήτριες, εκτός από τα προσωπικά και τα πανελλήνια ρεκόρ, σημειώθηκαν και παγκόσμια ρεκόρ.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο ήταν το τελευταίο ουσιαστικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο του Λονδίνου, έλαβαν μέρος και οι έξι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιανίδης
Δημοσιογραφική Έρευνα: Γιώργος Μπελίρης
Εκτέλεση Παραγωγής: Ανοιχτοί Ορίζοντες
Παρουσίαση: Γιώργος Μπελίρης

[iframe_youtube width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/q_THjbpPbzQ” frameborder=”0″ allowfullscreen>]

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ