Επίσκεψη στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης

Επίσκεψη στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Ελευθερίου – Κορδελιού, ένα από τα τρία που διατηρεί ο δήμος, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης.

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ενημέρωσε τον υφυπουργό ότι το συγκεκριμένο ΚΕΠ είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα στο νομό Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξανδρίδης ανέφερε στον υφυπουργό Εσωτερικών προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, μεταξύ των οποίων η υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών.

Στη συνέχεια , ο κ. Σπανάκης περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους του Ελευθερίου – Κορδελιού και του Ευόσμου, συνοδεία του δημάρχου και συνομίλησε με πολίτες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Εδώ γίνεται μία πολύ σημαντική δουλειά και ιδίως στο ΚΕΠ του Ελευθερίου – Κορδελιού, το οποίο έχει πολύ υψηλή επισκεψιμότητα. Άκουσα τα ζητήματα που μου έθεσαν ο δήμαρχος και οι εργαζόμενοι, τα οποία αφορούν τη δουλειά τους. Στα ΚΕΠ έχουν αυξηθεί οι ταχύτητες εξυπηρέτησης και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον καινούργιο εξοπλισμό, ο οποίος δεν αποκτήθηκε με χρήματα του ελληνικού λαού αλλά με κονδύλια από την Ευρώπη. Να αναφέρω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαβούλευση για νομοσχέδιο που θα αλλάξει πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση», ανέφερε ο κ. Σπανάκης.

«Καλωσορίζω στον δήμο μας έναν φίλο και σύμμαχο της περιοχής μας. Με τη στήριξη του κ. Σπανάκη πάντοτε βρίσκουμε λύση στα προβλήματά μας. Δυστυχώς, η υποστελέχωση των δήμων αποτελεί μία πραγματικότητα. Υποστελέχωση υπάρχει και στα ΚΕΠ. Όπως υποσχέθηκε ο υφυπουργός, σύντομα θα ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό. Θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους, οι οποίοι με αγάπη και θαλπωρή εξυπηρετούν τους πολίτες. Είμαστε εδώ και σκοπεύουμε, χέρι – χέρι με τον υφυπουργό, να κάνουμε καλύτερα τα ΚΕΠ μας», σημείωσε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Β. Σπανάκης στην ΕΡΤ3: Δεκτά όλα τα αιτήματα των δήμων – Επιτάχυνση προσλήψεων, ρύθμιση οφειλών και τριπλός εκσυγχρονισμός στα ΚΕΠ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος