Επεισόδια με τραυματίες και συλλήψεις σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη

Τρεις τραυματίες και δύο συλλήψεις ήταν ο απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου της ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη. Δύο νεαροί, 17 και 18 ετών, συνελήφθησαν ύστερα από επεισόδια που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής σε αγώνα ποδοσφαίρου για τη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ), ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Διάπλαση και τη Νίκη Νεοχωρούδας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υποστηρικτές της πρώτης ομάδας εισέβαλαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο, όπου επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους συνελήφθησαν οι δύο, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 17 και 18 ετών, για τους οποίους αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου που αφορά σε Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για σωματική βλάβη.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο περιστατικό”.

Πηγή ΑΜΠΕ – ΓΑΔΘ – ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος