Εορτασμός «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Παρασκευή (20/10) γιορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, όπου τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Από πλευράς Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδωνας Σκλάβος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης.

Εορτασμός «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στη Θεσσαλονίκη

Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, η Διευθύντρια Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Αικατερίνη Τσαπικίδου, οι Βουλευτές Άννα Ευθυμίου, Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Δημήτριος Κούβελας, Διαμαντής Γκολιδάκης και Θεοφάνης Παππάς, ο Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α., Jerrier Ismail, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο Επίτιμος Πρόξενος της Αρμενίας, Άκης Δαγκαζιάν, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωκράτης Δώρης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του Γ’ Σώματος Στρατού N.R.D.C. – GR, ο Διοικητής Α.Δ.Ι.Σ.Π.Ο., Υποπτέραρχος (Ι) Αλέξανδρος Κεφαλάς, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Δαδούσης, ο Διοικητής της Διοίκησης Π.Υ. Νομού Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχος Θεόδωρος Κοσμίδης, εκπρόσωπος 350ης Πτέρυγας Κατευθυνόμενων Βλημάτων και εκπρόσωπος Ν.Δ.Β.Ε..

Επίσης, παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η Διευθύντρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, ανώτεροι και κατώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Β.

Ελλάδος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Ελληνικής Αστυνομίας, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων Αποστράτων της Αστυνομίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος